Новим головою Черкаської ОДА став Олександр Вельбівець. Порошенко послав його в Смілу

 

Президент Петро Порошенко під час поїздки в Черкаси представив нового голову Черкаської облдержадміністрації. Ним став Олександр Вельбівець, який досі очолював облраду.

“Я хотів би подякувати Юрію Ткаченку (вже колишній голова Черкаської ОДА – “Н”). У нас із ним була дуже серйозна розмова, коли він ще поступав на роботу головою ОДА, а я ще не був президентом. Але зараз ми домовимося, що в нього буде інша дуже відповідальна ділянка роботи. Я хотів би подякувати за все, що Юрій зробив в Черкасах і для Черкас. Юро, моя подяка”, – сказав Порошенко у виступі на обласному активі.

“Олександр Іванович Вельбівець представлення не потребує. Це людина черкаська, і так трапилось, що саме сьогодні виповнюється рівно три роки, як він був обраний головою Черкаської облради. Думаю, що три роки на цій посаді достатньо. Він має підтримку президента, думаю, і громадськості”, – зазначив глава держави.

“Незважаючи на подачу тепла у Смілі, проблема далека від вирішення, і я точно не задоволений темпами її вирішення. Ображати людей я точно не дам. Тому першим завданням нового голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця є поїздка до Сміли, щоб врегулювати ситуацію”, – ідеться в коментарі президента у “Твіттері”.

“На пару днів перенесіть свою приймальню у Смілу”, – зазначив Порошенко.

Крім того, президент доручив новому голові простежити, щоб за період відсутності опалення людям не нараховували плату за відповідну комунальну послугу.

Олександр Вельбівець (1976 р.н.) був обраний до Черкаської облради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” і з 2015 року обіймав три роки посаду голови обласної ради.
Він закінчив Український транспортний університет за спеціальністю “автомобілі й автомобільне господарство” та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління за спеціальністю “державне управління”.
За часів президента Ющенка, у 2005-2006 роках, Вельбівець працював першим заступником голови Лисянської районної державної адміністрації Черкаської області. З березня 2006 по липень 2010 року – Лисянським селищним головою. Із квітня 2014-го по лютий 2015 року — голова Лисянської РДА Черкаської області.

Читайте також:
Реванш катів: суд у Черкасах випустив під заставу
ймовірних убивць журналіста Сергієнка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна