Що не так із “благою вістю” херсонської поліції про арешт “веденого терориста”, – Нікітенко

 

Сергій Нікітенко
редактор херсонського сайту “Мост”, громадський активіст, друг Катерини Гандзюк

(FB)

Отже, херсонські мусора нам принесли благу звістку. Виявляється, що в [активіста херсонського “Нацкорпусу”] Микиту Тютюнника стріляли 9 травня не просто негідники, а ведені контррозвідкою негідники. Якщо вірити прес-релізу Генпрокуратури, в Микиту стріляв найнятий росіянами зрадник. Але хтось героїчний замінив цьому зрадникові бойові патрони для обріза на холості! Ось як це красиво описав сайт ГПУ.

«Підозрюваному не вдалося реалізувати свої наміри у зв’язку з проведеним відповідно до вимог КПК України контролю за вчиненням злочину, під час якого бойові набої замінені на холості. Проведеними заходами вдалося запобігти вчиненню особливо тяжкого злочину та отримати беззаперечні докази щодо дійсності намірів вказаної особи вчинити терористичний акт».

Ок, повіримо.

Та тільки чому цього відомого розвідникам негідника затримали тільки через півроку?

Сайт прокуратури пояснює:

«Крім того, цей же громадянин, продовжуючи виконання завдання спецслужб РФ щодо здійснення терористичних актів стосовно громадських активістів Херсонщини, вчинив готування до іншого терористичного акту, у результаті якого одному з керівників Громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Добровільна народна дружина самооборони Херсонської області» повинні були бути спричинені тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості».

Тобто, героїчний терорист півроку виношував ідеї, як набити по тупій голові місцевої наркоманки, агентки мусорів [Інни] Усачової (формальна голова так званої “Самооборони Херсона”, що близька до ГУ НП – “Н”).

Тільки мусора забули, що обріз, з якого стріляли в Микиту, знайшли не вони, а активісти “Нацкорпусу”.

Що ніяк не підтверджує їхню (поліції) версію керування цими процесами. Для цього потрібно згадати, що працювати по цій справі вони почали після нападу на Катю [Гандзюк].

Ну і свою мусорську ш***у вони вписали в цю справу саме в той день, коли суд дозволив її виселити із комунального приміщення, і під вікнами з’явилися люди, готові прямо зараз виконувати рішення суду.

Читайте також:
Заарештували підозрюваного в тероризмі та нападі на активістів у Херсоні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна