ООС: у день своїх псевдовиборів бойовики важкі озброєння не застосовували

 

Вчора, 11 листопада, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.
Окупанти сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами – не зафіксовано, повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.
Цього дня в ОРДЛО приходили так звані “вибори”.

Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Вільний, Луганське Тарамчук та Водяне.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Новотошківського. Під час першого обстрілу ворог застосував гранатомети, а у другому випадку – озброєння бойових машин піхоти”, – зазначено у зведенні.

Внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав.

Поточної доби, станом на 7:00, ворог вів вогонь із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Старого Айдару.

За даними розвідки, 11 листопада двох російських окупантів було знищено, ще двох – поранено.

Читайте також:
“Наставник, професіонал, чудова людина”. Під Луганським від фугасу загинув снайпер із Дніпра Роман Селіхов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна