Українців попередили про провокації у Варшаві в день 100-річчя незалежності Польщі

 

Посольство України у Польщі попередило українців про те, що 11 листопада у Варшаві польські радикальні рухи мають намір вчинити провокації під виглядом “українських націоналістів”.
Відповідне повідомлення розміщено у “Твіттері” посольства України в Польщі 9 листопада.

“За наявною оперативною інформацією, 11 листопада деякі польські радикальні середовища мають намір вчинити провокації, у тому числі під виглядом так званих українських націоналістів. Посольство просить громадян України – жителів та гостей столиці Польщі – у цей день виявляти особливу пильність і обережність. Насамперед під час перебування у центрі міста та поблизу Національного стадіону”, – йдеться в дописі.

“Звертаємося також до друзів-поляків, щоб під час відзначення 100-річчя відновлення незалежності Республіки Польща не піддаватися на різного роду провокації, які можуть мати на меті свідоме розпалювання ненависті до українців. Не даймо себе спровокувати”, – закликали українські дипломати.

При цьому посол Андрій Дещиця в окремому дописі висловив найщиріші привітання полякам з нагоди 100-річчя відновлення незалежності країни.

Читайте також:
Дуда просив Порошенка втрутитися в справу “личаківських левів”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна