Стало відомо, на кого США наклали санкції за анексію Криму і агресію на Донбасі

 

Влада США розширила санкційний список проти Росії за анексію Криму і агресію на сході України, додавши туди трьох фізичних осіб і дев’ять організацій.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства фінансів США.

До переліку увійшли заступник “міністра державної безпеки” самопроголошеної “Луганської народної республіки” Олександр Басов, колишній начальник ракетних військ і артилерії РФ Володимир Зарицький і офіцер ФСБ Андрій Сушко, якого США вважають причетним до викрадення в 2017 році кримськотатарського активіста, що зазнав катувань.

Під обмежувальні заходи також потрапили санаторії “Ай-Петрі”, “Дюльбер”, “Місхор”, курорт “Мрія”, ТОВ “Південний Проект”, АТ “Кримтеплоелектроцентраль”, “Гарант-СВ”, “Управлінська компанія інфраструктурних проектів” і “міністерство державної” безпеки “ЛНР”.

Як повідомляла “Новинарня“, спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер сказав, що нові фінансові санкції проти Росії, оголошені 8 листопада Міністерством фінансів США, вперше на офіційному рівні визнають — Росія має повний контроль над ситуацією на окупованій частині сходу України.

Читайте також:
“Санкції з пекла”. США впроваджують нові обмеження проти Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.