На Донеччині триває реконструкція контрольних пунктів в’їзду-виїзду, — ООС

 

Донецька військово-цивільна адміністрація проводить реконструкцію мережі наявних контрольних пунктів в’їзду-виїзду.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу ООС.

Заходи виконують задля створення комфортних і безпечних умов для перетину лінії розмежування громадянами у рамках відповідного рішення уряду.

За цією програмою вже облаштовано КПВВ “Мар’їнка”, триває реконструкція КПВВ “Новотроїцьке”. Зараз облаштовують зали очікування, накриття смуг руху.

Також минулого тижня розпочали реконструкцію КПВВ “Гнутове”. Сьогодні на цьому контрольному пункті здійснюються підготовчі роботи для заміни дорожнього покриття та підведення основних комунікацій.

Попри масштабне облаштування, КПВВ “Гнутове” і “Новотроїцьке” функціонують в  звичному режимі. Рух в межах цих дорожніх коридорів не ускладнений.

“В той же час, громадянам слід бути уважними, дослухатися до вказівок прикордонників, адже, через реконструкцію, періодично відбувається зміна напрямків руху транспортних засобів“, — зазначають в прес-центрі штабу ООС.

Прикордонники зі складу Об’єднаних сил вживають усіх можливих заходів для безперебійної роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду та безпечного і швидкого перетину лінії розмежування громадянами.

Читайте також:
Об’єднані сили реконструювали КПВВ “Станиця Луганська”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна