Росія докладе надзусиль для впливу на вибори в Україні, — Парубій

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій не має сумнівів, що Російська Федерація у різні способи втручатиметься у виборчі процеси в Україні у 2019 році, аби до влади прийшли лояльні до РФ люди.

Про це спікер сказав на конференції “Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед”, повідомляє “Укрінформ“.

“Ми усвідомлюємо, яких зусиль буде докладати Росія для впливу на вибори в Україні. Якщо Росія намагалася чинити вплив на вибори у таких країнах, як США, Німеччина, Франція, немає жодних сумнівів, яких надзусиль вона докладатиме для того, щоб вплинути на вибори в Україні. Адже мета Путіна — це не контроль кількох районів Донецької та Луганської областей. Його мета — контроль та вплив на цілу Україну”, — сказав Парубій.

На переконання Голови ВР, президент РФ зробить усе можливе, щоби максимально посприяти приходу до влади в нашій державі зручних для нього людей.

“Використання кібератак, інформаційного впливу, без сумніву, будуть мати вирішальне значення”, — зауважив Парубій.

Читайте також:
Втручання Росії у вибори в США: Манафорт визнав провину і погодився співпрацювати зі слідством

СБУ відзвітувала про викритих інтернет-агітаторів з Росії для втручання у вибори президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна