“Криві санкції”. Уряд Росії переплутав націоналіста Карася з тезкою-галеристом

 

Уряд Росії, накладаючи санкції на громадян України, переплутав лідера націоналістичної організації “С14” Євгена Карася з його тезкою та однофамільцем Євгеном Карасем – київським галеристом.
Як передає “Новинарня“, це випливає з указаних в постанові уряду РФ персональних даних та заяв самих “героїв”.

Праворадикальний активіст Євген Карась – по батькові Васильович, 14 листопада 1987 р.н.
Тоді як митець Євген Карась – Валерійович, це по батькові вказано в постанові, як і дата народження – 11 червня 1964 року.

“Сьогодні Росія наклала іменні санкції на українських діячів. В списку Іллєнко, Коханівський, Аваков і…. ЄВГЕН КАРАСЬ. Але не Васильович. А Валерійович. Митець і власник художньої галереї, а не лідер С14”, – зазначив Карась-націоналіст у “Фейсбуці”.

Він оприлюднив своє фото з тезкою-митцем.

“Ядерна православна держава” не може розібратися, на кого накладає федеральні санкції… Сподіваюсь, ніколи не опустимося до того рівня, аби нас бентежили санкції з дна”, – зауважив Євген.

“Не дивуйтесь, що %бічєскіх розмірів плавучий док, єдиний, що здатний приймати на ремонт авіаносець, вчора в Росії… потонув. Щось наплутали з насосами. Ремонтні башти упали на корму авіаносця. А потім весь док пішов на дно”, – додав Карась, відомий організацією акцій прямої дії проти сепаратистів, прибічників “русского мира” та ін.

Читайте також:
“Утиски плюс легалізація”.
Росія оприлюднила списки санкційних політиків і бізнесменів України.
КОМЕНТАРІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.