В окупованому Донецьку зловмисники пограбували універмаг на $2 мільйони

 

В окупованому бойовиками Донецьку пограбували Центральний універмаг.

Сума викрадених ювелірних виробів з Центрального універмагу окупованого Донецька становить понад 1,8 млн доларів США. Про це повідомляє так зване “МВС ДНР”, що діє на підконтрольній бойовикам частині Донецької області, передає “Острів”.

Раніше сепаратистські ЗМІ повідомляли, що 31 жовтня в будівлі ЦУМу виявили велику крадіжку. Злодії обікрали два відділи з ювелірними прикрасами, забрали 10 кг золота і діаманти.

За даними місцевої “поліції”, дроти від відеокамер спостереження та сигналізації були перерізані. Ймовірно, грабіжники сховалися в будівлі перед закриттям.

Люди з іронією коментують те, що трапилося, в соцмережах. Вони не сумніваються в тому, що пограбування – справа рук бойовиків, оскільки відбулося в комендантську годину, коли звичайним громадянам виходити на вулицю заборонено під страхом арешту. При цьому місцеві жителі не виключають, що бойовики і в діях звичайних грабіжників побачать “український слід”.

Читайте також:
Бойовики в ОРДЛО хочуть “віджати” порожні квартири, але бояться бунту, — Лисянський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна