Доба ООС: найгарячіше на Приазов’ї, загинув воїн ЗСУ

 

Упродовж минулої доби, 27 жовтня, в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Під час обстрілів озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано п’ять разів.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Під час бойових дій загинув один воїн ХС України.

Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районі населених пунктів Кримське, Луганське, Світлодарськ, Піски, Опитне, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.
На Приазов’ї противник проявив найбільшу вогневу активність.

Позиції Об’єднаних сил в районі населеного пункту Луганське, противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Світлодарська, Пісків та Водяного вів вогонь із мінометів калібру 82 мм. “По захисниках останнього, протягом дня, окупанти застосували цю зброю двічі”, – зазначили у штабі.

“У районах Луганського та Пісків, окрім мінометів, окупанти відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Підрозділи, що обороняються, рішучими діями вогневі засоби противника подавили”, – сказано в повідомленні.

За даними розвідки, за добу суботи двох бойовиків російсько-окупаційних військ знищено, ще двох – поранено.

Поточної доби, станом на 7:00, ворог відкривав вогонь один раз, поблизу Авдіївки. Важке озброєння не застосовувалось. Втрат – немає.

Читайте також:
В ОРДЛО прибули великі гумконвої від Червоного Хреста та РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.