ООС: 17 обстрілів за добу, бої під Авдіївкою

 

Упродовж минулої доби, 25 жовтня, окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Під час цього чотири рази було застосовано озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як повідомляє прес-центр штабу ОС, протягом минулої доби бойовики здійснювали обстріли позицій ЗСУ в районах населених пунктів Золоте, Світлодарськ, Луганське, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції Об’єднаних сил в районі населеного пункту Світлодарськ противник обстрілював з озброєння БМП і мінометів 120-го калібру, тут же, а ще по опорних пунктах біля Луганського та Авдіївки, окупанти застосували міномети калібру 82 мм.

“Аж чотири рази потрапляли під ворожий вогонь позиції Об’єднаних сил у районі Авдіївки. З початку доби ворог використовував для обстрілів гранатомети та стрілецьку зброю, а під кінець – додав ще й міномети калібру 82 мм…
Також неодноразово, російські окупанти цинічно обстрілювали наші опорні пункти на Маріупольському напрямку – неподалік Павлополя і Широкиного.
У всіх випадках відкриття вогню противником, вживаються адекватні заходи, в тому числі й превентивні”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, минулої доби знищено одного та поранено п’ятьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

У ході бойових дій 25 жовтня, одного військовослужбовця ЗСУ поранено.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, бойовики вогневої активності не проявляли.

Читайте також:
Доба ООС: бої за хутір Вільний, ліквідація трьох окупантів25.10.2018

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна