Доба ООС: бої за хутір Вільний, ліквідація трьох окупантів

 

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, російські окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил у районі населених пунктів Вільний, Катеринівка, Новолуганське, Кам’янка, Піски, Мар’їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне.
Ворожі міни 120-го калібру впали біля села Водяне на Маріупольському напрямку.

Внаслідок обстрілів 24 жовтня один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

“Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, підрозділи Об’єднаних сил адекватно і гідно відповідали”, – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, про взяття під контроль хутору Вільний ЗСУстало відомо 23 вересня.

За даними розвідки, протягом доби 24 жовтня було знищено трьох окупантів.

Поточної доби, 25 жовтня, станом на 7:00, бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ в районах Авдіївки, Красногорівки і Гнутового. Важке озброєння не застосовувалось. Один військовослужбовець Об’єднаних сил зазнав поранення.

Читайте також:
На Донеччині за Україну загинув етнічний угорець із Закарпаття Олександр Ур. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна