Ціна автогазу в Україні побила історичний рекорд

 

Вартість зрідженого газу на вітчизняних АЗС в період з 19 по 22 жовтня знову зросла на 10-50 копійок за літр і оновила історичні максимуми.

Про це повідомляє консалтингова компанія UPECO з посиланням на дані щоденного моніторингу ринку моторного палива.

За даними, упродовж вихідних вартість зрідженого газу зростала практично у всіх учасників ринку. На 20 копійок за літр автогаз подорожчав на АЗС WOG і Shell, до 16,78 і 16,39 грн. відповідно. На заправках “БРСМ-Нафта” газ подорожчав на 20 копійок за літр, до 16,29 грн.

У мережі АЗС SOCAR і Glusco ціна на газ збільшилася на 40 копійок за літр, до 16,79 грн і 16,49 грн. відповідно. Крім того, на АЗК AMIC в Києві LPG підвищився на 10 копійок за літр, до 16,35 грн.

На заправках Marshal автогаз підвищився у ціні на 10 копійок за літр, до 15,80 грн. Крім національних операторів, вартість автогазу підвищували майже всі регіональні гравці — “Укргазвидобування”, “Род-Ник”, “Олас”, “Катрал ПІВДЕНЬ”, ZOG, Gas Point, Jazz Oil, Mango.

Таким чином, станом на понеділок,  22 жовтня, середня вартість зрідженого газу в Україні підвищилася до 16,13 грн/л, досягнувши абсолютного цінового максимуму. 

Читайте також:
Ціна на газ для населення зросла майже на чверть. ЧОМУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.