На Волині СБУ затримала трьох бандитів, які діяли під виглядом нацгвардійців

 

На Волині співробітники Служби безпеки України затримали трьох учасників організованого угруповання, які діяли під виглядом нацгвардійців та причетні до скоєння низки розбійних нападів на території України.

Як інформують у прес-службі Управління Служби безпеки України у Волинській області, трьох зловмисників, які спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни та використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії, затримали уночі в понеділок, 22 жовтня.

Як зазначається у повідомленні, за наявною в СБУ інформацією, вони планували розширити “географію” своєї злочинної діяльності, для чого прибули з Київщини на Волинь.

Зловмисники були затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в Маневицькому районі під час спроби вчинення розбійного нападу на місцевого підприємця.

Зараз у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 ККУ, перевіряють їх причетність до вчинення інших злочинів на території України.

Читайте також:
Політв’язень часів Кучми Ляхович затриманий на півмільйонному хабарі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.