Кривава ДТП з “Дизель шоу”: загинула акторка Марина Поплавська. ПОДРОБИЦІ, ВІДЕО

 

Стали відомі подробиці ДТП біля села Мила Києво-Святошинському районі, що сталася вранці 20 жовтня, та імена загиблих і потерпілих акторів “Дизель шоу”.

В аварії загинула актриса Марина Поплавська. Поранення також отримали двоє її колег – Яна Глущенко і Єгор Крутоголов, вони госпіталізовані без загрози для життя.

Про це повідомили на офіційній сторінці шоу в Facebook.

“Решта акторів були доставлені до Києва, їхньому здоров’ю нічого не загрожує”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, Марина Поплавська під час поїздки сиділа на передньому сидінні і загинула від сильного удару при зіткненні.

Прес-служба ГУ Нацполіції Київщини повідомила, що о 5:55 20 жовтня на трасі Київ-Чоп, біля села Мила, автобус Neoplan зітовхнувся з вантажівкою МАЗ, в результаті чого загинула жінка та ще четверо травмовані.

В автобусі перебували 14 пасажирів.

Єгор Крутоголов і Яна Глущенко

Водій автобусу затриманий. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (“порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого”).

Актори поверталися з Львова.

Опубліковано відео з місця аварії.

Як передає DTP.kiev.ua, розбитий спідометр автобуса застиг на швидкості 100 км/год:

Акторці Марині Поплавській був 41 рік. Вона народилася в Москві, жила й працювала в Житомирі. Закінчила тамтешній університет. Була вчителькою української та російської мови й літератури, класним керівником в одній зі шкіл Житомира. Визнавалася кращим педагогом міста.

Марина Поплавська

Паралельно грала в КВН (КВК) – чемпіонка України, переможниця кількох престижних фестивалів в Юрмалі, учасник журі всеукраїнських фестивалів КВК.

Із 2015 року – в проекті “Дизель шоу” каналу ICTV.

Неодноразово виступала для воїнів АТО/ООС.

Була незаміжня.

“Марина володіла прекрасним голосом та неперевершеним почуттям гумору, завдяки чому створила на сцені та кіно цілу низку цікавих жіночих образів. А як вона вміла дружити! КВНівська сім’я понесла непоправну втрату. Але світла пам’ять про Мариночку, Марину Францівну Поплавську завжди буде зігрівати серця тих, хто знав її особисто та надихати молодь на нові звершення в мистецтві позитивного ставлення до викликів такого непередбачуваного світу. Світла пам’ять та Царство Небесне!” – написав у “Фейсбуці” КВКівець Олександр Шемет.

Читайте також:
Льотчики ПС США російського походження допомогли українцям,
постраждалим у ДТП на Поділлі. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна