Бойовики втретє за місяць обстріляли “Бахмутський аграрний союз”

 

Бойовики вже втретє від початку жовтня обстріляли сільськогосподарське підприємство “Бахмутський аграрний союз”, що в Новолуганському на півночі Донецької області.
Про це йдеться в заяві української сторони СЦКК, оприлюдненій на ФБ-сторінці прес-центру Об’єднаних сил.

“Збройні формування Російської Федерації продовжують тероризувати мирне населення регулярними обстрілами. 16 жовтня 2018 року близько 09:00 від головного інженера «Бахмутського аграрного союзу» надійшло повідомлення про влучання боєприпаса на технічну територію паливозаправної станції даного сільгосппідприємства”, – сказано в повідомленні.

Офіцери української сторони СЦКК прибули на місце і з’ясували, що обстріл відбувся 15 жовтня близько 21:00. Вогонь вівся з боку окупованого населеного пункту Доломітне із застосуванням ручних протитанкових гранатометів.

Внаслідок влучання гранати ПГ-7, в якій замість штатної бойової частини було встановлено 82-мм міну, пошкоджено вхідні двері, шибки у вікнах пункту заправки пально-мастильних матеріалів та три заправні колонки.

Рештки даного імпровізованого боєприпасу було вилучено з місця обстрілу. Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено.

Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, також не зареєстровано, додали в СЦКК.

Читайте також:
Втрати на фронті: двоє воїнів ЗСУ загинули, один – поранений

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.