На Донбасі біля кордону із РФ помітили колону із зенітною установкою. ФОТО

 

На окупованій території Донеччини, поруч із кордоном з Росією, СММ ОБСЄ помітила колону вантажівок, одна з них перевозила зенітну установку.

“У непідконтрольному уряду районі Донецької області недалеко від кордону з Російською Федерацією БПЛА СММ дальнього радіусу дії знову виявив колону вантажівок, які посеред ночі їхали по ґрунтовій дорозі, де відсутні прикордонно-пропускні пункти. Одна з вантажівок перевозила зенітну установку“, — мовиться у повідомленні Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Facebook.

Зазначають, що місія раніше вже фіксувала колони вантажівок з критими вантажними відсіками, які заїжджали в Україну і виїжджали з неї в цьому районі.

Як повідомляла “Новинарня“, кабінет міністрів України схвалив створення бюджетної установи “Шосткинський прикордонний загін Державної прикордонної служби України (військова частина 1569)”. Відповідне розпорядження ухвалили на засіданні уряду без обговорення.

Читайте також:
Штовханина в ляльковому театрі: “вибори” в ОРДЛО та їх значення для України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна