Українські делегати в ПАРЄ заспівали російській журналістці гімн України. ВІДЕО

 

У кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи делегати від України виконали Державний Гімн для журналістки російського телеканалу Ольги Скабєєвої – замість коментаря.

Відео у вівторок, 9 жовтня, опублікував у Facebook журналіст “Радіо Свобода” Григорій Жигалов.

“Вечір у Парламентській асамблеї Ради Європи”, — підписав Жигалов цей ролик.

Гімн, зокрема, співали Олексій Гончаренко, Володимир Ар’єв, Ірина Геращенко Ірина Геращенко, Григорій Логвинський та Борислав Береза. Підспівували депутатам й українські журналісти.

Таким чином нардепи відзначили рішення ПАРЄ щодо неповернення російської делегації в Асамблею.

Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко розповіла у “Фейсбуці”, що на українську делегацію в кулуарах “накинулася гидезна російська пропагандистка”.
“Ми відбивалися гімном і «Слава Україні!». Такого голосного «Слава Україні» кулуари Страсбурга ще не чули”, – написала Геращенко.

Як відомо, кореспондентка пропагандистського каналу “Россия-1” Ольга Скабєєва не раз відзначалася епатажними витівками. Свого часу після переговорів у Мінську її скрутила охорона, закривши рота.

Читайте також:
#RussiaGoodbye! ПАРЄ відмовилася голосувати за зміну санкційних правил для РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна