У вересні ОСи знищили понад 60 бойовиків, – аналітик

 

У вересні 2018 року українські військові у районі проведення операції Об’єднаних  сил завдали ворогу значних втрат.

“За підсумками вересня в підрозділах російсько-окупаційних військ “ЛДНР” були ліквідовані близько 62 бойовиків та близько 126 найманців отримали поранення різних ступенів важкості”, – підрахував аналітик Міноборони України, офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

Як написав він у “Фейсбуці”, бойовики, ігноруючи Мінські домовленості, у вересні кожного дня провокували підрозділи ООС вогнем із різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів.

За підрахунками Штефана, небойові втрати бойовиків склали 9 осіб (суїцид, порушення заходів безпеки, смерть унаслідок хвороби), 17 – отримали за таких обставин поранення.

Нагадаємо, за підсумками серпня аналітик МОУ сповіщав про 68 знищених бойовиків.

Відтак, за дев’ять місяців 2018 року бойові втрати 1-го і 2-го армійський корпусів ЗС Росії на Донбасі становлять приблизно 629 осіб.

Як повідомляла “Новинарня“, Збройні сили України у вересні втратили вісім осіб загиблими і померлими від бойових поранень.

Читайте також:
Таймлайн втрат української армії: вересень 2018. ІНФОГРАФІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна