У серпні було знищено принаймні 68 бойовиків “Л/ДНР”

 

Протягом серпня воїни Об’єднані сили завдали окупантам значних втрат.
Про це заявив аналітик Міноборони, офіцер ЗС України Анатолій Штефан, який моніторить ситуацію у військах окупантів та веде підрахунки вбитих.

“За підсумками серпня в підрозділах російсько-терористичних військ “Л/ДНР” були ліквідовані близько 68 окупантів та близько 116 отримали поранення різних ступенів важкості. Небойові втрати склали 7 окупантів (суїцид, порушення заходів безпеки, вбивство, смерть в результаті хвороби)”, – написав Штефан у “Фейсбуці”.

Він додав, що ця цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв’язку з приховуванням лідерами бойовиків та російськими військовими втрат.

“Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв’язку з низьким так званим призовом на “військову службу за контрактом” та не бажанням в останній час захищати так звані “кордони республіки”, – зауважив аналітик.

Більшість окупантів, які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями “русского мира” та т. зв. “Новоросії” і звільняються з підрозділів російсько-терористичних військ, свідчить військовий.

Читайте також:
Перемир’я працює: за липень ООС знищили “лише” 31 бойовика

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна