У зоні ООС затримали на хабарі голову територіальної громади

 

Співробітники Служби безпеки України, залучені до операції Об’єднаних сил, викрили на хабарі голову однієї з територіальних громад Добропільського району Донецької області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця гроші за безперешкодне укладання договору на поставку енергозберігаючого освітлення для потреб громади на суму понад 130 тис. грн. Співробітники СБУ задокументували факт незаконних дій посадовця, повідомив прес-центр СБ України 27 вересня.

Правоохоронці затримали голову територіальної громади у робочому кабінеті  під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 5 тисяч гривень.

У межах відкритого кримінального провадження фігуранту справи оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“одержання хабара”).

Читайте також:
На Сумщині голову ВЛК затримали на вимаганні 140 тис. грн.
з АТОвця за інвалідність

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна