ООС: 22 обстріли за добу, бойовики зазнали значних втрат

 

Упродовж минулої доби, 27 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил в ході бойових дій втрат серед особового складу ЗСУ не допущено. Водночас, за даними розвідки, чотирьох бойовиків знищено та ще вісім – поранено.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Зазначається, що окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, не застосовувалося.

“Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Троїцьке, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з озброєння бойових машин піхоти ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотроїцьке та Широкине, а біля Новотошківського застосував зенітну установку ЗУ-23-2”, – сказано у зведенні.

Від початку поточної доби, 28 вересня, станом на 7:00 противник двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Гнутове з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Читайте зведення за 26 вересня:
Бойовики вчинили 15 обстрілів і втратили двох убитими, – ООС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна