“Купили 2 літри крові за 6 тисяч”. Поранений активіст Михайлик опритомнів, потрібні гроші на лікування

 

Стабілізувався стан одеського активіста, голови міського відділення партії “Сила людей” Олега Михайлика, який у суботу ввечері отримав вогнепальне поранення та був госпіталізований до реанімації; чоловік прийшов до тями.
Про це в кометарі ЗМІ повідомив радника голови ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

“Станом на 8:30 він прийшов у свідомість, і стан його, в принципі, вже стабільний… Куля знаходиться в грудній частині тіла. За інформацією лікарів, операцію робитимуть пізніше, після стабілізації стану. Він втратив багато крові через внутрішню кровотечу”, – повідомив Форостяк в ефірі каналу “112 Україна”.

За його даними, Михайлик зараз перебуває у свідомості, проте операцію з вилучення кулі лікарі будуть проводити пізніше, в залежності від стану потерпілого.

Потерпілому надали охорону.

Соратники збирають кошти на лікування Олега.

Картка Олега Михайлика – 5169 3324 0534 1275

“Кров Олегу купували за 6000 грн. два літри”, – розповів у “Фейсбуці” одеський активіст Сергій Стерненко, на якого цього року вже тричі нападали.

За його словами, Михайлик “прийшов у свідомість. Важкий стабільний. Ще не оперували”.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері в суботу, 22 вересня, на вулиці Осипова в Одесі, недалеко від ГУ Нацполіції, невідомий вистрілив у громадського активіста Олега Михайлика, який очолює міську організації партії “Сила людей”. Його в критичному стані доставили до Єврейської лікарні.
Поліція кваліфікувала напад на Михайлика як замах на вбивство.
Раніше цього дня Михайлик брав участь у мітингу проти незаконної забудови біля дельфінарію “Немо” на узбережжі Чорного моря.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна