Із жовтня в Україну приходять Brussels Airlines, квитки від 62 доларів

 

Представництво Lufthansa Group в Україні оголосило про вихід із 17 жовтня 2018 року на український ринок компанії Brussels Airlines.

Про це повідомив гендиректор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, передає “Укрінформ”.

“Брюссельські авіалінії” стануть четвертим перевізником Lufthansa Group в Україні. Перший рейс з Брюсселя буде здійснено 17 жовтня”, – зазначив Койнзак.

Brussels Airlines почнуть роботу в Україні із чотирьох рейсів на тиждень, здійснюючи на першому етапі сполучення між Брюсселем та Києвом.

На сайті Brussels Airlines уже можна знайти квитки Київ-Брюссель від 62 доларів в один бік.

Представник перевізника розповів, що прихід авіакомпанії групи Lufthansa в Україну створить додаткове сполучення за 123 напрямками. Зокрема, дозволить поліпшити сполучення з європейськими столицями та створить можливість для українців скористатися далекомагістральними сполученнями за напрямками Південної та Північної Америки.

На сьогодні в Україні працює три авіакомпанії, що входять до складу Lufthansa Group – Lufthansa, Austrian Airlines та Swiss.

Читайте також:
Бремен, Білунн і Рига. Wizz Air заанонсував ще п’ять маршрутів з України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.