Бремен, Білунн і Рига. Wizz Air заанонсував ще п’ять маршрутів з України

 

Угорський лоукост-перевізник Wizz Air оголосив про відкриття ще п’яти додаткових маршрутів з України – із Києва та Львова – в міста Німеччини, Данії та Латвії, а також про намір розширити базу в київському аеропорту “Жуляни” з трьох до чотирьох літаків A320 з 1 березня 2019 року.

Нові міста на карті “Візз ейра” за напрямками з України – Бремен, Білунн і Рига.

Першим зі списку нових напрямків стане маршрут Львів-Франкфурт-Хан – польоти по ньому почнуться в грудні 2018-го з частотою двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях.

Із 1 березня Wizz Air запустить рейси Київ-Бремен по понеділках і п’ятницях, з 2 березня – Київ-Рига по вівторках, четвергах і суботах, а також Київ-Біллунн (Біллунд) по вівторках і суботах.

Ще один напрямок буде відкрито 6 березня – Львів-Копенгаген, по середах і неділях.

Заявлена ​​мінімальна ціна квитків на нові напрямки починається від 25 євро з урахуванням обов’язкових зборів.

За даними Wizz Air, завдяки розширенню бази в Києві та відкриттю нових рейсів лоукостер зможе запропонувати на українських маршрутах понад 2,5 млн. місць у 2019 році, що на 45% перевищить показник 2018 року.

Читайте також:
Wizz Air анонсував ще чотири нові маршрути з України

Ryanair “тролить” “Люфтганзу” через знятий в Києві “російський” ролик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна