Офіцер 128 огпбр Олександр Слободян помер від ран, отриманих на Донеччині

Уточнено

У суботу, 15 вересня, буде доправлено додому, на Хмельниччину, тіло офіцера ЗСУ Олександра Слободяна, який помер у шпиталі від поранень, отриманих на Донеччині.

Як передає “Новинарня“, про смерть військового 128 огпбр повідомили в Ізяславській райдержадміністрації.

“14 вересня 2018 року у госпіталі, внаслідок важкого поранення, отриманого під час виконання бойових завдань по захисту незалежності та територіальної цілісності України, пішов з життя 27-річний капітан 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Слободян Олександр Іванович з міста Ізяслав. Він до кінця з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці РДА.

Як відомо, 128-ма бригада тримає оборону в Донецькій області у районі Волновахи.

УТОЧНЕНО
За даними сайту Depo.Донбас, який посилається на власні джерела в МВС, 13.09.2018 о 22:50 поблизу села Гранітне (Волноваський район) в ході конфлікту молодший сержант в/ч А-1556 вистрілив у спину капітану цієї ж частини з автомата Калашникова.

Раніше, 1 вересня, внаслідок підриву під Світлодарськом поліг наразі не встановлений розвідник 54-го окремого розвідбату ЗСУ.
5 вересня в бою під Водяним загинув 20-річний морський піхтинць Максим Авдієнко з 36 обрмп ВМС ЗСУ.
У ніч на 8 вересня біля селища Новгородське був убитий Владислав Карпун із 16 омпб.
10 вересня на Маріупольському напрямку поліг морпіх Сергій Платонов “Ганс” із 36 обрмп.
12 вересня внаслідок поранення під Майорськом помер 20-річний Ярослав Бугаєвський із 13 омпб 58 омбр. Того ж дня в Києві помер Федір Рубанський із 72-ї бригади, який був поранений на Світлодарській дузі ще 25 червня.

Читайте також:
Таймлайн втрат української армії: серпень 2018. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна