IKEA заходить в Україну. “Це сигнал для інших брендів”, – Порошенко

 

Заснована у Швеції компанія з виробництва недорогих меблів IKEA працюватиме в Україні, і це добрий сигнал для інших світових брендів.

Про це заявив президент Петро Порошенко 12 вересня, у день зустріч з головним виконавчим директором IKEA в Південно-Східній Європі Стефаном Вановербеке.

“IKEA заходить в Україну!.. Україна довго чекала цієї новини, і за останні роки відбулося багато змін, які зробили відкриття IKEA в нашій державі можливим. Це – гарний сигнал для інших світових брендів, що з Україною потрібно мати справу”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці Порошенка.

“Впевнений, що IKEA пасуватиме український прапор”, – зазначив він, маючи на увазі синьо-жовтий логотип компанії.

“Invest in Ukraine!” – додав президент.

IKEA — транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, яка розробляє та продає недорогі швидкозбірні меблі та аксесуари для дому. Із 2008 року вона є найбільшим у світі меблевим меблів.
Штаб-квартира компанії розташована в Нідерландах.

Із часів президента Ющенка неодноразово йшлося про можливий захід IKEA на український ринок, однак ці плани не було реалізовано через несприятливий інвестиційний клімат.

Тепер стало відомо, що IKEA планує розвивати в Україні магазини невеликого формату city store площею 3500-5000 кв. м і веде переговори з низкою ТРЦ в Києві. Імовірно, магазин розміститься у ТРЦ Ocean Mall.
Згодом компанія планує виходити в регіони України.

Як інформувала “Новинарня“, в березні 2018 року президент Петро Порошенко особисто “запускав” в Україну лоукостер Ryanair.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна