“Геть бізнес на крові!” Націоналісти пікетували Ocean Рlaza у Києві

 

У Києві група правих активістів – членів ВГО “Сокіл” – пікетувала торговий центр “Ocean Рlaza” біля станції метро “Либідська”. Підставою для протесту стало те, що ТРЦ належить компаньйону президента Росії Аркадію Ротенбергу, і в ньому працюють магазини та заклади харчування російських мереж.

Активісти розклеїли на вхідоді ло ТРЦ листівки із гаслом “Геть російський бізнес з України”, а також залишили на фасаді написи: “Стоп Путін!”, “Не купуй російське”, “Слава захисникам – смерть окупантам”, “Бізнес на крові” тощо.
Як повідомляє УНІАН, учасники акції прийшли з фаєрами, і до входу в ТРЦ також підкинули мертвих голубів.

Ocean plaza пікет 2 Ocean plaza пікет 1 Ocean plaza пікет 3
<
>

Як повідомляється на сайті організації “Сокіл”, акцію провели через те, що “за чотири роки агресії торгівлю з Росією досі не припинено”, а сам “Ocean Plaza” належить російському олігархові і другові Путіна Аркадію Ротенбергу”.

“Російські торгові мережі “Carlo Pazolini”, “Gloria Jeans”, “Спортмастер” досі заробляють кошти на території Української держави. Також мережі відомих ресторанів “Євразія” і “Якіторія”, належать російським олігархам, сприяють виведенню коштів українців у гаманець агресора”, – йдеться в заяві.

Як повідомляє УНІАН, “ТПС Нерухомість”, контрольована в тому числі Ігорем Ротенбергом, веде з Dragon Capital переговори про продаж ТЦ “Ocean Plaza”. ТРЦ оцінюється в 270-315 мільйонів доларів.

Читайте також:
………

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна