“Шкільне перемир’я”: ворог не протримався і 10 хвилин

 

Незважаючи на досягнуті домовленості щодо режиму припинення вогню в рамках “шкільного перемир’я”, яке було оголошене з 00:00 29 серпня, бойовики збройних формувань Російської Федерації не “протримались” і 10 хвилин.
Про це вранці в середу, 29 серпня, повідомив прес-центр ОС із посиланням на українську сторону СЦКК.

“Вже о 00:00 окупанти відкрили вогонь із великокаліберного кулемета по позиціях Об’єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове.
О 09.15 збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь по українських позиціях в районі Новотошківського із застосуванням 82-мм мінометів, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї”, – розповіли у штабі про випадки порушення бойовиками нового “перемир’я”.

Як інформувала “Новинарня“, перемир’я на Донбасу з нагоди початку навчального року запропонувала канцлер ФРН Ангела Меркель на зустрічі з президентом РФ Путіним.

Торік у зоні АТО було оголошено “шкільне перемир’я” з 25 серпня, і кількість втрат ЗСУ суттєво знизилася.

Читайте також:
Перемир’я в АТО суттєво зменшують число втрат.
ВЕЛИКА ІНФОГРАФІКА 2017-2018

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна