Порошенко вперше вибачився за обіцянку завершити АТО за лічені години

 

Президент Петро Порошенко вперше перепросив за заяву завершити АТО за лічені години.
Таке вибачення прозвучало в четвер, 23 серпня, на урочистостях з нагоди Дня державного прапора України у місті Дніпро, передає ТСН.

“Понад чотири роки тому я (під час інавгурації 7 червня 2014 року – “Н”) заявив, що АТО триватиме години, а не місяць. Тепер вже не так важливо, у якому контексті ті слова були сказані, неважлива і образність цієї заяви. Люди сприйняли її, як можливість завершити війну дуже швидко. Я шкодую, що породив завищені очікування. Щиро перепрошую, що подав надію, яка не збулась”, – сказав Порошенко.

За його словами, спільними зусиллями Україна досягне миру.

“Ніхто не прагне миру більше, ніж ми українці. Хочу наголосити, мир обов’язково настане на наших землях. Мир, а не здача суверенітету, не зрада. Це може забезпечити – єдність українського народу, боєздатне українське військо, яке день-за-днем стає все сильніше”, – сказав президент.

Читайте також:
Порошенко не прийматиме російські умови для припинення війни на Донбасі

Радник президента пояснив, як Порошенко виконав усі обіцянки-2014
щодо армії й АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна