Син партійця Медведчука в Рівному скоїв п’яну ДТП “під арештом” і погрожував. ВІДЕО

 

У Рівному син голови обласної організації партії “За життя” Рабиновича-Медведчука Андрій Бузинарський порушив обрану йому міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту та п’яний став учасником ДТП.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Рівненщини, аварія сталася в ніч на 11 серпня на перехресті вулиць Грушевського і Кобзарської.

“26-річний рівнянин, керуючи автомобілем “Skoda Octavia”, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, допустив зіткнення з автомобілем “Dacia Logan” під керуванням 60-річного мешканця обласного центру. Внаслідок зіткнення пасажир автомобіля “Dacia” – його 57-річна дружина – отримала забій грудної клітки, у водія цього авто діагностували забій хребта та тупу травму живота. Обом було надано медичну допомогу”, – повідомили в поліції.

За даними поліції, водій “Шкоди” внаслідок ДТП не постраждав. Під час перевірки було встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння – у його крові виявлено 2,14 проміле алкоголю.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 КК.

При цьому встановлено, що 26-річний водій “Шкоди” є фігурантом кримінального провадження за фактом збуту наркотичних речовин, в рамках провадження йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 22:00 до 7:00.

“Поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання щодо зміни запобіжного заходу на більш суворий”, – зазначили в ГУ НП.

Окрім того, під час оформлення матеріалів ДТП водій “Шкоди” погрожував фізичною розправою журналісту й продюсеру місцевої телерадіокомпанії – 36-річній рівнянці, яка здійснювала відеофіксацію події.

“За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 345-1 КК (погроза або насильство щодо журналіста). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на такий самий термін”, – заявили правоохоронці.

Журналістка Інна Білецька, якій погрожував Бузинарський, оприлюднила відео з місця події, на якому зафіксовано його висловлювання та погрози на її адресу.

Зокрема, він заявив, що думає, що їй “башку поламають і до завтра ти будеш як мінімум трупом”, а в її дітей “не буде більше мами”.

“Прізвище Андрія – Бузинарський. Його тато очолював [громадський рух] “Український вибір” Медведчука на Рівненщині. А на початку війни – відділ спецоперацій МВС. Його тато постріляв з вогнепальної зброї людей на трасі Київ-Чоп. І йому нічого не було”, – зазначила Білецька.

Вона зауважила, що Бузинарського вже вчетверте оформляють за ст.130 КУпАП, в нього вилучили посвідчення водія і він не має техпаспорту.

Згодом Білецька повідомила, що Бузинарського “допитали і відпустили”.

Як повідомляє місцеве видання “ВСЕ“, батько – Михайло Бузинарський – є вихідцем з Донецька, він ветеран війни в Афганістані, військовий на пенсії, займався бізнесом та мав відношення до охоронної структури “Відсіч”.

Після Помаранчевої революції керував приймальною президента України на Рівненщині, очолював територіальну державну інспекцію праці в області, був членом Рівненської облорганізації партії “Наша Україна”.
Із 2013 року очолював обласний осередок ГО “Український вибір” Віктора Медведчука.

Наразі Михайло Бузинарський є головою облорганізації партії “За життя”, яку промотує Віктор Медведчук.

Читайте також:
Подвійна ДТП в Києві: п’яний автомийник розбив “мерседес” Медведчука.
ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна