Солдат із Южного Віктор Кандалюк загинув на Донеччині від кулі снайпера. ФОТО

 

Військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ солдат Віктор Кандалюк, який помер на Донеччині 8 серпня, є бойовою втратою – чоловік був застрелений снайпером російсько-окупаційних військ.
Про це інформує одеське видання “Думська”.

Фото:

Віктор Кандалюк Віктор Кандалюк 28 омбр ЗСУ Віктор Кандалюк 1
<
>

Раніше ЗМІ повідомляли, що в 34-річного жителя Южного Одеської області стався серцевий напад, коли він перебував на спостережному пункті.
Кілька годин до нього не можна було дістатись через снайперський вогонь противника.

“Як показав розтин, куля калібру 7,62 влучила під пахву, вразила легені, і серце не витримало больового шоку, Вчора (8 серпня), коли тіло тільки витягли зі спостережного пункту, вхідний отвір відразу не помітили”, – розповів “Думській” прес-офіцер 28 омбр Олег Сидоренко.

Як відомо, 28 омбр виконує завдання в районі Мар’їнки та Красногорівки.

За даними видання, Віктор Кандалюк – перший житель Южного, який загинув на фронті на Донбасі.

У Віктора залишилися мати й малолітній син. До приходу на контракт в ЗСУ чоловік працював електрогазозварником на державному підприємстві “Морський торговельний порт “Южний”.

Прощання з воїном відбудеться в п’ятницю, 10 серпня, в Южному.

За даними “Новинарні“, Віктор Кандалюк – третя бойова втрата ЗСУ в серпні 2018 року.
Раніше, 4 серпня, під Авдіївкою загинув сержант 92 омбр Федір Балог із Харківщини. Також 8 серпня поліг волинянин Андрій Єлістратов із 14 омбр – внаслідок обстрілу автомобіля з ПТРК під Золотим.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна