Під Авдіївкою загинув сержант 92 омбр Федір Балог із Харківщини

 

Стало відоме ім’я українського військового, який загинув унаслідок бойових дій 4 серпня.
Це Балог Федір Калманович, сержант, навідник-оператор, військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Як передає “Новинарня“, інформацію про полеглого оприлюднила прес-служба райдержадміністрації Кегичівського району Харківської області, де мешкав військовий.

“…Під час несення бойового чергування на позиції ВОП поблизу населеного пункту Яковлівка в результаті обстрілу загинув від ворожої кулі наш земляк, який проживав у селі Парасковія Кегичівського р-ну, Балог Федір Калманович, боєць 92 омбр”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що на контракт до Збройних сил Федір Балог прийшов лише два місяці тому – 30 травня. Трохи раніше йому виповнилося 45 років (чоловік народився 10 травня 1973 року).

Посада в 92-й бригаді – навідник-оператор 3-го механізованого відділення 2-го механізованого взводу 3-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону.

Судячи з офіційного фото загиблого, раніше Балог уже брав участь в АТО, має відповідні відзнаки:

У бійця залишилися дружина і троє дітей.

Федір Балог – перша бойова втрата ЗСУ в серпні.

Як повідомлялаНовинарня” з посиланням на прес-центр ООС, смертельне поранення 4 серпня військовий ЗС України отримав у районі Авдіївки (Донецький напрямок), де окупанти вели обстріл із 19-ї години, застосовуючи автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Читайте також:
Таймлайн втрат української армії: липень 2018. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна