Куць скасував рішення Жебрівського про звільнення АТОвця Весьолкіна з голови ВЦА Зайцевого

 

Новий голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць скасував розпорядження попереднього керівника ДонОДА і ВЦА Павла Жебрівського про звільнення Володимира Весьолкіна з посади голови ВЦА смт Зайцеве.

Як передає “Новинарня“, про це сам Весьолкін повідомив у “Фейсбуці” в п’ятницю, 3 серпня.

“Нещодавно мені зателефонував очільник Донецької ОДА Олександр Іванович Куць та повідомив, що він скасував розпорядження П. І. Жебрівського про моє звільнення… Я йому подякував. Будемо вже разом зміцнювати державну владу на нашому рівні заради покращення якості життя мешканців нашого багатостраждального селища”, – написав Весьолкін.

Він подякував за підтримку народним депутатам Артуру Герасимову й Ганні Гопко, а також мешканцям селища.

“Можете мене вважати знов – ЛЕГІТИМНИМ))))” – додав Весьолкін.

Як відомо, керівника Зайцевської військово-цивільної адміністрації Володимира Весьолкіна наказом голови ВЦА Павла Жебрівського було звільнено з посади 6 червня. Офіційна причина звільнення – неякісна організація роботи Зайцевської адміністрації.

Сам Веселкін у коментарі “Громадському радіо” заявляв, що вважає, що звільнили його через перешкоджання контрабанді, до якої причетне керівництво області.
“Ми категорично були проти того, щоб возили фурами сировину на окуповані території. Не давали можливості збагачуватися чиновникам з цього боку, і з того… Я зовсім не проти, щоб там люди купували українські товари, але п’ять місяців уже ця контрабандна організація не працює. І я вважаю це своєю маленькою заслугою”, — сказав Весьолкін, додавши, що за час його роботи в Зайцевому він організував роботу ВЦА, відновили енерго- й водопостачання для селища.

Як повідомляла “Новинарня“, Павло Жебрівський звільнився з посади голови ДонОДА і ВЦА 11 червня. Замість нього президент призначив Олександра Куця, який очолював Головне управління СБУ в Донецькій і Луганській областях.
Жебрівський у свою чергу став аудитором НАБУ від президента.

Володимир Весьолкін – колишній боєць сил АТО із батальйону поліції спецпризначення “Артемівськ”. Головою ВЦА в рідному Зайцевому він став у грудні 2016-го.
До війни Весьолкін був селищним головою Зайцевого, яке на той час було частиною У червні 2013 року він виграв вибори селищного голови як кандидат від Об’єднаної опозиції “Батьківщина”.

Читайте також:
Селищну ВЦА Зайцевого очолив колишній боєць добробату

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна