Українка на фабриці в Польщі народила дитину в туалеті і покинула в ящику

 

Суд у польському Любліні заарештував 36-річну українку Надію К., яка народила дитину в туалеті на фабриці з переробки фруктів та овочів у Люблінському воєводстві та залишила її в ящику.
Про це повідомив прокурор Пьотр Сітарський з окружної прокуратури в Любліні, передає “Польське радіо”.

Підозрювану в замаху на вбивство власної дитини заарештовано на три місяці.

“Підставою для тимчасового арешту є як серйозність покарання, за яке в цьому випадку загрожує довічне ув’язнення, так і відсутність постійного місця проживання в Польщі”, – повідомив прокурор.

Зазначається, що Надія К. в певний момент відлучилася від конвеєра. Після тривалої відсутності її пішла шукати сестра, згодом жінку виявивили в туалеті. Оскільки породілля була в крові, сестра почала панікувати, чим привернула увагу інших співробітників. Потім вони знайшли новонароджене немовля у пластиковому контейнері. Витягнувши дитину, працівники викликали швидку допомогу. Матір із немовлям госпіталізували.

Найближчим часом жінка пройде психіатричну експертизу Надії К., під час якої експерти оцінять ступінь її осудності.

“Новонароджена дівчинка важить 2,5 кг. Вона надалі залишається під опікою лікарів. Стан породіллі тяжкий, але стабільний”, – зазначив Сітарський.

Читайте також:
Півтора мільйона поляків виїхали на роботу в ЄС.
До Польщі заїхав мільйон заробітчан з України

У Польщі став суперпопулярним серіал про чотирьох заробітчанок з України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна