Смертельна ДТП під Житомиром: власника маршрутки відправили під домашній арешт

 

Корольовський райсуд Житомира відправив під домашній арешт на 60 діб власника маршрутки, яка 20 липня потрапила в смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп.

Як повідомляє “Громадське ТБ”, суд задовольнив клопотання захисту, тоді як прокуратура наполягала на повноцінному арешті обвинуваченого.

Також власник автобуса повідомив на суді, що інформація про несправні гальма маршрутки не відповідає дійсності.

Читайте також:
Серед десяти жертв ДТП під Житомиром – троє іноземців

МВС вживає заходів після двох дорожних аварій із 15 загиблими

Як повідомляла “Новинарня“, вранці 20 липня в Україні сталося дві ДТП, внаслідок яких загинуло 15 осіб.
На території Миколаївської області в результаті зіткнення пасажирського мікроавтобуса з Білорусі із вантажівкою загинули п’ять і госпіталізовані 12 людей.
У Житомирській області біля села Глибочиці наслідком зіткнення маршрутки та фури стала смерть десяти і травмування ще десяти осіб. Водій також загинув на місці. Власник маршрутки – мешканець Рівного.
У поліції Житомирщини припускають, що причиною аварії став людський фактор, а саме – недотримання правил безпеки або швидкісного режиму.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.