Депутат Соболєв із дружиною переплив Босфор

 

Народний депутат від партії “Самопоміч”, один із лідерів “Руху «Визволення»” Єгор Соболєв разом із дружиною, телеведучою Марічкою Падалко, взяв участь у щорічному запливі через протоку Босфор.

“Ніколи! Ніколи не можна здаватися! Йти до кінця! І якщо ти думаєш, що ти програв, подумай ще раз, і твоя думка може змінитися. Це про мій сьогоднішній Босфор. Точніше про його останні 100 метрів, які я гребла фактично на місці довгі 40 хвилин, щоб таки фінішувати і розплакатися”, – написала Падалко у “Фейсбуці“.

За її словами, Соболєв фінішував із результатом 1 година 38 хвилин.

Сама Падалко подолала Босфор за 2 години 20 хвилин, бо вже майже перед самим фінішем потрапила у сильну зворотну течію. Окрім того, наприкінці запливу значно ускладнилися погодні умови – почалася гроза.

Саме з огляду на ці додаткові ускладнення організатори продовжили максимальний час запливу (зазвичай він становить 2 години).

Щорічний заплив через Босфор, дистанція якого становить 6,5 км, проводиться у Стамбулі вже 30 років.

У 2018 році заявки на участь у цьому заході подали 2,5 тисячі охочих із 50 країн світу. Як повідомляє ТСН, серед них було понад 400 українців, зокрема й іще один народний депутат (Радикальна партія Ляшка) – чемпіон з плавання Денис Силантьєв.

Читайте також:
Рада усунула Соболєва з посади голови антикорупційного комітету завдяки голосам екс-“регіоналів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна