Доба ООС: два важкі обстріли у Приазов’ї, три бійці поранені, два вбиті бойовики

 

Протягом доби п’ятниці, 12 липня, російські окупаційні війська 24 рази порушували режим припинення вогню, з яких двічі – із важкого озброєння.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

На жаль, унаслідок активних бойових дій трьох військовослужбовців ЗСУ було поранено.

При цьому на Луганському та Горлівському відрізках лінії розмежування було тихо.

У районі Попасняної та Світлодарської дуги ворог обстріляв українські позиції із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля населених пунктів Троїцьке та Новолуганське.

На Донецькому напрямку зафіксовано вісім обстрілів – із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районах населених пунктів Мар’їнка, Березове, Авдіївка та Опитне.

“На Маріупольському напрямку минулої доби знову було найгарячіше. 14 разів російські найманці обстрілювали наших захисників. Прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вівся по підрозділах біля населених пунктів Водяне, Павлопіль, Талаківка, Лебединське та Піщевик. Поряд із цим, ворог уперше за шість днів використав заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети і випустив по захисниках Павлополя та Водяного 14 мін”, – сказано у зведенні.

За уточненими даними розвідки, за добу двох окупантів було знищено та трьох поранено.

З початку доби 13 липня, станом на 7:00, бойовики російських окупаційних військ двічі порушили режим припинення вогню на Донецькому та Маріупольському напрямках. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні позиції наших захисників біля Мар’їнки та Талаківки.

Читайте також:
ТКГ в Мінську: позитив від “хлібного перемир’я”
та поліпшення мобільного зв’язку в ОРДЛО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна