У Харківській міськраді сталися сутички з газом, “димовухами”, чиновником у смітнику та постраждалими

 

У приміщенні Харківської міської ради 20 червня перед початком сесії сталися сутички. Про це повідомляє Громадське.Харків.

Перед конфліктом під будівлею відбувався пікет за участю активістів, що вимагали вільного входу на сесії міськради. Близько 30 осіб мітингували під будівлею, а потім змогли прорватися в мерію. Серед них були люди у футболках “Національних дружин”.

Всерединіі чоловік з шевроном муніципальної охорони розпилив газ з балончика в бік активістів, які намагалися піднятися в зал. Ті у відповідь підпалили димові шашки та фаєри.


Активісти вийшли з будівлі і обійшли його з боку парковки. До них вийшов заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, якого тут же засунули в сміттєвий бак і “прокотили” до проїжджої частини, повідомяє “057“.

На місце прибули рятувальники і “швидка”, які почали евакуацію з будівлі.

До медичних закладів по допомогу звернулися дві жінки 45 та 51 років із попереднім діагнозом отруєння. Затриманих немає. Поліція внесла подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, передає прес-служба ГУНП.

Читайте також:
“Я тебе вб’ю”: мер Дрогобича у міськраді двічі напав на активіста. ВІДЕО

На сесії міськради в Нікополі стріляв депутат. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна