На Закарпатті почалися зйомки “Захара Беркута” за участю голівудських зірок

 

У Синевирській Поляні на Закарпатті розпочалися зйомки українського фільма режисера Ахтема Сеітаблаєва “Захар Беркут”. Стрічка створюється компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Завершити зйомки планують наприкінці серпня, а прем’єра стрічки відбудеться у 2019-му році, повідомляє Держкіно.

Фото: Держкіно

 

У зйомках історичного екшена “Захар Беркут” за мотивами однойменної повісті Івана Франка візьме участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Головну роль виконає американець Роберт Патрік, знайомий глядачам за роллю робота Т-1000 у блокбастері “Термінатор 2: Судний день”, а також зйомками у фільмах “Міцний горішок 2”, “Останній кіногерой”, “Ангели Чарлі 2”.

Фото: Держкіно

 

Патрік вже кілька днів публікує в “Інстаграмі” фото з Карпат та Львова.

Крім того, на екрані глядачі побачать Андрія Ісаєнка (“Кіборги”), Олега Волощенка (“Сторожова Застава”), Цегміда Церенболда (“Військо Мин Бала”), Томмі Фленагана (“Хоробре серце”, “Гладіатор”, “Місто гріхів”), Поппі Дрейтон (“Абатство Даунтон”, “Русалонька”), Елісон Дуді (“Індіана Джонс і останній хрестовий похід”) та інших.

Дитячі ролі в стрічці виконають Михайло Корженівський, Андрій Сторож, Юрій Єрко, Михайло Черняков, Аліна Довбуш, Євген Лебедин.

Читайте також:
Український фільм “Донбас” отримав приз за кращу режисуру в Каннах

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна