Усик битиметься з росіянином Гассієвим у Москві

 

Фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком  та росіянином Муратом Гассієвим  відбудеться 21 липня в Москві (РФ) у спорткомплексі “Олімпійський”. Про це повідомила Федерація боксу Росії.

На кону стоятимуть чотири чемпіонські пояси – по два від кожного з боксерів. Також фінальний поєдинок виявить володарів першого в світі Кубка Мохаммеда Алі і звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

Запланований спочатку на 11 травня фінал між росіянином і українцем довелося перенести, оскільки Усик повідомив про травму ліктя, яку отримав на тренуванні. Медична комісія підтвердила, що на відновлення боксеру потрібно якийсь час, у зв’язку з чим було прийнято рішення перенести дату фіналу і місце проведення.

Читайте також:
Кримський боксер Усик відвідав прикордонників у зоні АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна