Кримський боксер Усик відвідав прикордонників у зоні АТО

 

Професійний боксер Олександр Усик з дружнім візитом відвідує прикордонників, які несуть службу в районі проведення АТО. Український спортсмен приїхав у гості до військовослужбовців Донецького та Краматорського прикордонних загонів, повідомила прес-служба ДПСУ.

“Заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон, чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон України, до своєї професійної кар’єри був членом спортивної команди Держприкордонслужби. Справжнім товаришем прикордонників він залишається і по цей день. Неодноразово виходячи на арену після перемоги в поєдинку, Олександр з гордістю одягав зелений берет”, – зазначено в повідомленні.

“Візит Олександра Усика став приємною несподіванкою для прикордонників. Вони радо спілкувалися з легендарним боксером, адже будь-яка підтримка в такий нелегкий для країни час є важливою для кожного з «зелених беретів». Кожен з військовослужбовців чи не одразу робив світлини на згадку”, – зазначили речники Державної прикордонслужби.

Також Олександр разом з прикордонниками завітав у гості до дітей навчального закладу, яким опікується Краматорський прикордонний загін. Зокрема, боксер відкрив спортивні змагання, які розпочалися в школі в рамках патріотичного виховання молоді.

Варто нагадати, що після перемоги на Олімпіаді 2012 року кримчанин Олександр Усик перейшов у професійний бокс і став інтерконтинентальним чемпіоном у першій важкій вазі за версією WBO.
Після окупації Криму Росією Усик і надалі живе у Сімферополі, при цьому займає проукраїнську позицію, виступає під українським прапором і демонструє в Криму українську символіку.

Читайте також:
Як Орландо Блум їздив по Донбасу. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна