Доба ООС: менше обстрілів, один поранений під Кримським

 

Упродовж минулої доби, 17 червня, бойові дії в районі проведення операції Об’єднаних сил тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї.
Загалом противник 20 разів порушував режим припинення вогню, з них шість разів – із застосуванням мінометів. Підрозділи Об’єднаних сил ставали на заваді провокаційним діям ворога та давали йому адекватну відповідь.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

Водночас у штабі відзначають активізацію російсько-окупаційних військ увечері та темної пори доби.

На Луганському напрямку, близько 19-ї години та опівночі, окупанти відкрили вогонь із мінометів по позиціях ЗСУ в районі селищ Кримське і Новотошківське.
“Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення”, – сказано у зведенні.
Також заборонену Мінськими домовленостями зброю противник застосував на Донецькому напрямку, в районах населених пунктів Піски та Старогнатівка.
На Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах населених пунктів Піщевик, Гнутове, Водяне, Широкине.

“Належне інженерне обладнання наших позицій та адекватна відповідь Об’єднаних сил запобігли загибелі особового складу та не допустили більшої активізації противника”, – підкреслили у штабі.

За даними розвідки, минулої доби противнику нанесено втрат: п’ять окупантів поранено.

З початку доби 18 червня втрат у лавах ОС немає.

Читайте також:
Наєв на місці вручив нагороди героям недавніх боїв під Новотошківкою. ФОТО

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.