Наєв на місці вручив нагороди героям недавніх боїв під Новотошківкою. ФОТО

ООС Сергій Наєв - Новотошківка ООС Сергій Наєв - Новотошківка нагороди ЗСУ ООС Сергій Наєв - Новотошківка нагороди ЗСУ _1 ООС Сергій Наєв - Новотошківка ЗСУ ООС - Новотошківка нагороди ЗСУ
<
>

Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв у суботу, 16 червня, нагородив українських військових на передових позиціях у районі населених пунктів Новотошківське та Кримське на Луганщині, де напередодні відбувалися запеклі бої з російсько-окупаційними військами.
Про це ввечері повідомив прес-центр ОС.

Генерал-лейтенант Наєв вручив воїнам відзнаки міністра оборони, начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройних сил України та відзнаки командувача Об’єднаних сил “За звитягу та вірність”.

Зазначається, що на опорних пунктах командувач ОС поспілкувався з воїнами та на місці вирішив проблемні питання, які порушили перед ним солдати, сержанти та командири підрозділів.

“Я дякую вам за ваш героїзм, хоробрість та жагу до перемоги над російським окупантом. Пишаюся тим, що служу разом з такими воїнами, як ви! Слава Україні та її захисникам!” – сказав Сергій Наєв.

Як інформувала “Новинарня“, 11 червня стало відомо, що біля Новотошківського українські сили просунулися вперед до 1 км.

Читайте також:
СЦКК показав наслідки обстрілу бойовиками “ЛНР”
багатоповерхівки в Новотошківці. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна