Держприкордонслужба розслідує побиття свого офіцера в маріупольському кафе

 

Державна прикордонна служба України проведе службове розслідування за фактом побиття військовослужбовця в маріупольському кафе. Про це заявив прес-секретар відомства Олег Слободян.

“Факт нападу в кафе у Маріуполі на офіцерів ДПСУ дійсно мав місце. Під час конфлікту там було декілька офіцерів-прикордонників. Факт неадекватної агресії щодо прикордонників спровокувало питання про відсутність у закладі меню українською мовою. Всі офіцери, які були на місці, зазнали тілесних ушкоджень. Найбільше постраждало двоє: один отримав численні забої, йому зламали щелепу; інша, жінка, отримала струс головного мозку”, – сказав посадовець.

За його словами, наразі вирішується питання про направлення їх до Києва, до Центрального клінічного шпиталю Держприкордонслужби.

Слободян додав, що потерпілі офіцери написали заяви до поліції. Зі свого боку Держприкордонслужба також проведе службове розслідування щодо цього інциденту.

Водночас, Слободян не повідомив кількість прикордонників, які в той час були у кафе.

Нагадаємо, у маріупольському лаунж-барі RedCups RDCP відомому офіцеру Держприкордонної служби Станіславу Кероду зламали щелепу після того, як він попросив меню українською мовою.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.