Руслан Сан-Марино: “Казав я йому, не шастай в диру…. Тепер він невиїзний звідти”

 

Руслан Сан-Марино
бізнесмен, активіст, автори книги “Пробудження”

(FB)

Працював у мене водій. З тих, кого називають біженцями або переселенцями з тимчасово окупованих територій. Вивіз родину – дружину і двох маленьких дітей 2 і 5 років. Перевірили по всіх базах щоб не пригріти сепара – виявився чистим. Ну ок, нехай працює і живе, освоюється на новому місці.

Але в одній з бананових недореспублік залишилися у нього батьки. До яких він їздив регулярно раз на місяць, причому і дітей туди тягав через КПВВ – ідіот… Каже, що дідусі з бабусями нудьгують за онуками.

Говорив я йому, що не шастай ти в диру (“Л/ДНР” – “Новинарня“) і тим більше не ризикуй дітьми.

Людина доросла, сам господар свого життя, поза робочим часом сам собі голова, працював до речі добре.

І ось поїхав цей баран відвідати маму, ну хоч один поїхав в цей раз. На в’їзді в диру з боку орків йому поставили штамп про те, що він не виїзний з бананової республіки і тепер зобов’язаний поповнити ряди гарматного м’яса і воювати на славу царя х@йла-1 і здохнути десь…

Висновок: не шастайте без гострої необхідності на територію, де влаштувалася орда – якщо не хочете поповнити лави гарматного м’яса казкової новоросії.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна