93-тя бригада просить про допомогу грузинському добровольцю, який на фронті втратив ногу

 

93-тя окрема механізована бригада “Холодний Яр” закликає зібрати кошти на допомогу своєму бійцю Сандро Картвелішвілі, якому 8 червня під час бойового виходу відірвало ногу протипіхотною міною.

“Сандро ‒ родом із Тбілісі. Уже третій рік є учасником московсько-української війни. До 93-ї бригади прийшов з Окремої добровольчої чоти«Карпатська Січ»”, – зазначається в дописі на офіційній сторінці 93 омбр у “Фейсбуці“.

“Сандро надзвичайно добра і відкрита людина, він завжди зустрічає всіх з притаманною грузинам гостинністю. Так і ввечері перед пораненням він пригощав мене смаженими грибами…
Сандро справжній воїн, він завжди рвався у бій. Цей чоловік пройшов не один військовий конфлікт, він захищав свою Батьківщину від російського агресора і коли біда прийшла на нашу землю – приїхав, щоби допомогти нам стримати цю біду”, – розповідає побратим воїна Сергій Щербина.

За його словами, коли 8 червня грузинський доброволець наступив на міну і втратив ногу, то самотужки наклав собі джгут, викликав допомогу і, очікуючи евакуації, прикривав свій сектор оборони. 

Наразі  стан Сандро стабільний, але на лікування потрібні кошти.

Збір коштів для Сандро відбувається на картку Сергія Щербини у “Приватбанку”, номер картки:
4149 4978 7312 2701.

“Закликаємо не лишатися осторонь – так само як Сандро не лишився осторонь та став з нами пліч-о-пліч відвойовувати нашу землю від московської окупації”, – наголошують побратими.

Як повідомляв прес-центр ООС, 8 червня внаслідок інтенсивних боїв поранення отримали шестеро бійців ЗСУ, натомість українські військові знищили трьох і поранили 16 окупантів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна