Доба ООС: поранені шість наших, убиті три бойовики

 

Упродовж доби п’ятниці, 8 червня, інтенсивні бойові дії тривали на Луганському та Маріупольському напрямках.
Загалом російсько-окупаційні війська 38 разів порушували режим припинення вогню, з них 9 разів – застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Найбільш напружена обстановка була на Луганщині, де активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське та Новотошківське.

“Поряд зі стрілецькою зброєю та гранатометами, окупанти під прикриттям 120-мм та 82-мм мінометів намагалися витіснити наші підрозділи зі своїх вогневих позицій та покращити своє тактичне положення. Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримували рубежі, всі спроби противника просунутися в глибину нашої оборони залишалися нереалізованими. У ході боїв за н.п. Кримське троє наших захисників зазнали поранень“, – сказано у зведенні.

На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне та Широкине активні бойові дії розпочалися близько 18:00. Упродовж майже двох годин противник вів вогонь із мінометів 120-го калібру. У ході обстрілу один військовослужбовець ОС зазнав поранень.
“Захисники Маріуполя дали гідну відсіч ворогові та примусили його зупинити провокаційні обстріли”, – заявили у штабі.

Снайперський вогонь противник вів в районі населеного пункту Красногорівка. Контрснайперськими заходами загроза була швидко ліквідована.

Під час бойових дій за минулу добу на інших напрямках було поранено ще два наших захисника.

Як інформує”Новинарня“, відтак за добу поранено загалом шість військових ЗС України.

За даними розвідки, упродовж 8 червня трьох окупантів знищено та 16 – поранено.

Читайте також:
Після чотирирічної перерви відновлено рух поїздів Маріуполь-Волноваха

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна