Після чотирирічної перерви відновлено рух поїздів Маріуполь-Волноваха

 

У п’ятницю, 8 червня, після чотирирічної перерви було відновлено рух на ділянці залізничної колії між Маріуполем та Волновахою.

Урочистий запуск електрички відбувся на Маріупольському залізничному вокзалі, інформує місцевий сайт 0629.

Щодня буде ходити п’ять пар поїздів по шість вагонів загальною місткістю понад 600 місць. Час в дорозі електропоїздів скоротиться до 1 год. 50 хв.

Ціна квитка на поїзд Маріуполь-Волноваха до кінцевої станції – 15 грн.

Раніше за цим маршрутом ходили чотири пари поїздів і використовувалися плацкартні вагони. Зі станції Маріуполь до станції Волноваха поїзд слідував 2 год. 20 хв.

Оновлені потяги зустріли пасажирів пофарбованими лавками у вагонах та відремонтованими туалетами.

За словами заступника міського голови Сергія Захарова, Маріуполь зараз заслужено називається “логістичним тупиком” і навіть “логістичним островом”. Тепер же ситуація трохи виправиться.

Щодня будуть відходити десять рейсів замість шести, як було раніше. Відправлення зі станції Маріуполь: 05.40, 08.15, 14.28, 17.30, 20.30.
Відправлення з Волновахи – 05.00, 08.10, 10.40, 16.57, 20.10.

Фотогалерея:

поїзд Маріуроль - Волноваха поїзд Маріуроль - Волноваха 2018 поїзд Маріуроль - Волноваха 2018 _ поїзд Маріуроль - Волноваха туалет
<
>

“Зазначені заходи проводяться за безпосередньої участі Об’єднаних сил та в подальшому набудуть ще більш потужного розвитку”, – заявив з цього приводу прес-центр ОС.

Читайте також:
“Літній тариф”: залізничні квитки знову подорожчали

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна