У центрі Києва зірвали рекламу російського бізнесмена-українофоба. ФОТО

 

Банери з рекламою продукції одіозного російського бізнесмена Германа Стєрлігова були помічені на балконі одного з будинків на Хрещатику в Києві. Активісти організації “С14” зірвали рекламу та намагаються з’ясувати, хто у Києві представляє бізнес підприємця, що послідовно підтримує “Новоросію”. Про це пише член згаданої структури Сергій Мазур.

“Центр столиці, Хрещатик 44а. С14 зняло банер російського одіозного бізнесмена Германа Стерлигова. Українофоба та спонсора ДНР та ЛНР. Орендарі офісу з цим банером на балконі вже кілька днів не з’являються”, – зазначив він.


Герман Стєрлігов – російський мільйонер, відомий ультраконсервативними поглядами та
епатажними заявами. Він неодноразово висловлювався за приєднання України до Росії, закликав сепаратистів до диверсій в Україні, а також, за деякими даними, фінансово допомагав “Л/ДНР”. Його профіль є на сайті “Миротворець”.

Одна з заяв Стєрлігова з закликом до диверсій в Україні

У останні роки Стєрлігов зосередився на виробництві продуктів, зокрема “хліба за традиційним руським рецептом”, який і був прорекламований на банері. Судячи зі всього, в Україні працює філіал фірми Стєрлігова, що винаймає офіс у центрі Києва.

Читайте також:
Фінал Ліги чемпіонів: УЄФА погодилася прибрати лого “Газпрому” з Хрещатика

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна